eSIM Curacao

Hoe eSIM op iPhone of iPad te installeren en activeren

• Plaats een digitale simkaart op uw iPhone of iPad. • Ontvang direct mobiele data op uw bestemming

Wanneer installeer en activeer ik mijn eSIM op mijn Apple-apparaat?

Wij raden u aan om uw eSIM te installeren als u over een stabiele en sterke Wi-Fi- of dataverbinding beschikt om eventuele installatiefouten te voorkomen.

 Als u voor uw internationale reis een eSIM-datapakket heeft aangeschaft, is het raadzaam uw eSIM te installeren voordat u op reis gaat. Zo kunt u de juiste installatie verifiëren terwijl u nog thuis bent.

 Het is echter ook mogelijk om uw eSIM te installeren terwijl u al internationaal reist, als u direct gebruik wilt maken van eSIM-data.

Wordt mijn datapakket onmiddellijk geactiveerd na de eSIM-installatie op mijn iPhone?

Als u een primair data-abonnement van een reguliere provider heeft, gaat u naar Mobiele abonnementen, selecteert u uw primaire data-abonnement en zorgt u ervoor dat dataroaming UIT staat, zodat u geen roamingkosten op uw maandelijkse providerrekening krijgt.

Hoe u eSIM op uw iPhone installeert en activeert

Nadat u bij ons een eSIM-datapakket heeft gekocht, moet u uw eSIM (digitale simkaart) op uw apparaat installeren en activeren, zodat deze beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft.

Ga naar Instellingen op uw apparaat

Tik op de aanwijzingen 'Doorgaan'

eSIM-label

U heeft de mogelijkheid om het eSIM-label (de naam van de eSIM) te wijzigen in plaats van de standaardnaam te gebruiken.

Als u het eSIM-label wilt wijzigen voordat u naar de volgende stap gaat:

Kies uw standaardlijn

*Houd ‘Schakel mobiel dataverkeer toestaan’ uitgeschakeld om extra roamingkosten te voorkomen.

Begin met het gebruiken van uw eSIM-gegevens

De eSIM is nu geïnstalleerd en geconfigureerd.

Wij raden aan om de eSIM alleen op de bestemming te activeren.

Belangrijk: dataroaming MOET INGESCHAKELD zijn om de eSIM te laten werken! Uw iPhone activeert het plan mogelijk onmiddellijk. Om te voorkomen dat u vóór uw reis data gebruikt, schakelt u roaming uit op al uw mobiele data-abonnementen en schakelt u deze in wanneer u op uw bestemming bent aangekomen.